Isolerende chape

Isolerende chape

Er zijn diverse vormen van isolatie. Een vorm daarvan is isolerende chape. Chape is een ondervloer, isolatiechape is dus een ondervloer die niet alleen zorgt voor een vlak en goed oppervlakte voor uw vloer, maar ook zorgt voor een goede isolatie. Daarnaast zijn er vormen van isolatiemortel die zorgen voor een goede akoestische omgeving. Wilt u isolatiemortel laten leggen als vorm van vloerisolatie tegen een lage prijs? Neem dan contact met ons op. Onze expert op het gebied van chapewerken zorgt voor het chappen met isolatiechape tegen een lage prijs en zorgt voor een goede isolatie van uw woning door de vloerisolatie met isolatiemortel te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chape biedt voordelen. De specialisten verbonden aan ons netwerk vertellen u graag wat chape u op kan leveren. Indien u het offerteformulier invult dan sturen wij deze door naar maximaal 5 erkende specialisten bij u uit de buurt. U ontvangt vrijblijvende offertes die u vervolgens met elkaar kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat u een goede prijs betaalt.

Voordelen

Er zitten meerdere voordelen aan isolerende chape als vorm van vloerisolatie. Zo zorgt isolatiemortel voor een goede isolatie en kan isolatiemortel zorgen voor een betere akoestische kamer. Het scheelt u ook veel werk, u hoeft immers niet een aparte ondervloer en ander isolatiemateriaal te laten leggen als u kiest voor deze chapewerken. Een goede isolatie van de vloer door isolatiemortel zorgt ervoor dat de vloer warm en comfortabel aanvoelt. Daarnaast neemt isolatiemortel weinig ruimte in, waardoor isolerende chape een goede optie is als er geen ruimte is voor andere isolerende materialen. De expert op het gebied van chappen kan u meer vertellen over chapewerken en isolatiechape.

Gratis offertes vergelijken
Hoe groot is de te isoleren oppervlakte in m2 (schatting)?

Gewenste soort isolatie (*)

Is uw spouwmuur al eens geïsoleerd of geverfd? (*)

Wat is het bouwjaar van uw woning? (*)
Waar wilt u de vloerisolatie laten aanbrengen? (*)
Wat voor afwerking wenst u? (*)
Betreft het een plat dak, of een hellend dak? (*)

Omschrijving van uw opdracht (*)Soorten isolatiemortel

Er zijn meerdere soorten isolatiemortel. Zo bestaat er schuimbeton en vloeichape. Schuimbeton is een isolatiemortel die vaak wordt gebruikt als uitvullingslaag wanneer er een vloer wordt gelegd. Schuimbeton als isolatiechape is lichter en heeft een betere isolatiewaarde dan gewoon beton. Vloeichape is een soort gips die zorgt voor een ondervloer met een goede isolatie. Vloeichape als isolatiechape is makkelijk pompbaar, zorgt er zelf vaak al voor dat het goed vlak ligt. Vloeichape heeft daarnaast nauwelijks last van scheuren en zet nauwelijks uit. Naast schuimbeton en vloeichape als chapewerken zijn er nog meer vormen van isolatiemortel. Een specialist gelieerd aan ons netwerk komt graag bij u langs om meer te vertellen over chapewerken en droogtijd, of om bijvoorbeeld vloeichape te leggen.

Schuimbeton

Schuimbeton is één van de vormen van een isolerende chape. Deze isolerende chape is dus lichter dan gewoon beton en heeft een betere isolatiewaarde. Daarnaast heeft het een korte droogtijd, wat uiteraard erg voordelig is als het gaat om chapewerken. Ook is deze vorm van isolerende chape goedkoper dan gewoon beton en is het erg sterk. Er zitten dus veel voordelen aan deze vorm van isolatiemortel. Onze vakman op het gebied van chappen komt graag bij u langs om alle mogelijkheden voor chapewerken te bespreken en om te kijken welke isolatiechape het beste bij uw woning past. Wilt u meer weten over isolerende chape of wilt u isolatiemortel met een minimale droogtijd laten leggen door een specialist op het gebied van chapewerken? Vul dan kosteloos het contactformulier in.

Akoestiek verbeteren

Met isolatiechape kunt u ervoor zorgen dat een kamer een betere akoestische sfeer krijgt. Door isolerende chape te laten leggen, zorgt u ervoor dat de akoestische sfeer beter wordt. Zo heeft u geen last meer van het geluid van bijvoorbeeld schuivende stoelen of hoge hakken. Met een akoestische vloerisolatie door een goede isolatiechape heeft u geen last meer van vervelende geluiden. Er wordt dan een zwevende chape geplaatst die zorgt voor een onderbreking tussen de zender en de ontvanger van het geluid. Er wordt dus eigenlijk een akoestische isolatielaag geplaatst. Wilt u meer weten over isolerende chape, de verschillende soorten isolatiechape of andere chapewerken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een voordelige manier van isoleren? Dan is isolerende chape geschikt voor u. Wij voeren de chapewerken voor u uit en zorgen ervoor dat u jaren kunt genieten van de isolatiechape. Doordat isolerende chape in de ondervloer zit, zorgt u voor een goede basis voor uw vloer en heeft u meteen een goede vloerisolatie. Vaak moet u wel rekening houden met een droogtijd, maar wij zorgen ervoor dat de beste isolatiemortel gebruikt wordt zodat de kwaliteit uitstekend is. Wilt u meer weten over isolerende chape of andere chapewerken? Of wilt u isolatiechape als vloerisolatie laten leggen voor een voordelige prijs? Neem dan contact met ons op, u ontvangt vrijblijvende offertes van chappers uit ons netwerk.

Prijzen

De prijs voor chapewerken verschilt. Zo hangt het af van het vloeroppervlakte en voor wat voor isolatiechape u kiest. Als u graag chapewerken uit wilt laten voeren met isolatiechape die zorgt voor een isolerende werking voor zowel de temperatuur als voor een goede akoestische omgeving, zal de prijs hoger zijn dan wanneer u kiest voor alleen vloerisolatie voor een goede temperatuur. Onze specialist op het gebied van chapewerken komt graag bij u langs om u meer te vertellen over isolerende chape en over ander vormen van isolatie. Daarnaast zorgt hij graag voor het leggen van isolatiechape tegen een lage prijs. Vraag nu een vrijblijvende offertes aan voor het chappen.

Chapewerken

Bespaar op de investeringskosten voor uw chape klus door offertes te vergelijken!

Vraag offertes aan via ons contactformulier en kom in contact met een isolatiebedrijf dat aan uw eisen voldoet!