over ons

Over ons

U zocht naar isolatiebedrijven en kwam ons tegen? Wat fijn! Benieuwd wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van isolatiebedrijven door heel Vlaanderen. Als u contact met ons opneemt sturen wij u niet één, maar meerdere offertes van isolatiebedrijven (max. 5) uit uw regio. Zo heeft u zelf de regie in handen en kunt u kiezen voor een isolatiebedrijf dat het beste bij u past.

Wat doen we?

Een goed geïsoleerde woning verhoogt uw wooncomfort. In de winter blijft de warmte beter binnen en omdat u minder hoeft te stoken scheelt het ook nog eens op uw energierekening. De isolatiebedrijven uit ons netwerk zijn ervaren in alle vormen van isolatie en kunnen u voorzien van een persoonlijk advies. Zij kunnen u ook vertellen welke vorm van isolatie het meest geschikt is bij uw woning en in uw situatie. Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf voor de isolatie van uw gevel, vloer, dak of spouwmuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vergelijk ervaren isolatiebedrijven en bespaar!

Vergelijk meerdere offertes en bespaar op uw investering. Ons netwerk bestaat uit 29 isolatiespecialisten uit heel Vlaanderen.

Ervaring en vakkennis

Wanneer u op zoek bent naar een isolatiebedrijf, dan wilt u natuurlijk een isolatiebedrijf met ervaring en kennis. Ons netwerk bestaat enkel uit isolatiebedrijven met goede kwaliteit. Elk aangesloten isolatiebedrijf is geselecteerd op prijs en kwaliteit. Zo kunnen we u verzekeren dat u het beste aanbod krijgt. De vakmannen uit ons netwerk hebben zelfs op de meest ingewikkelde vraag een antwoord en zij kunnen u voorzien van persoonlijk advies.

Scherp geprijsd

Het isoleren van uw woning verhoogt niet alleen uw wooncomfort, het zorgt er ook voor dat u minder hoeft te stoken en dus dat u geld bespaart op uw energierekening. Het isoleren van uw woning is echter een investering en u betaalt natuurlijk het liefst een zo laag mogelijke prijs. Doordat u bij ons meerdere isolatiebedrijven kunt vergelijken hebt u zelf in de hand hoeveel het u gaat kosten. Kiest u voor het isolatiebedrijf met de laagste prijs of juist voor het isolatiebedrijf die de klus het snelst kan uitvoeren?

Tips bij het vergelijken

Bij ons kunt u meerdere isolatiebedrijven met elkaar vergelijken. Dit heeft als voordeel dat u kunt kiezen voor een isolatiebedrijf dat het best bij u en uw situatie past. Maar waar let u nou op tijdens het vergelijken van de offertes? Het is verstandig om te vergelijken wat er allemaal bij de prijs inbegrepen zit, en van welk materiaal de isolatiebedrijven gebruik maken. Als u vragen heeft over de offerte kunt u het best contact opnemen met het isolatiebedrijf zelf.

Vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd naar de offertes van verschillende isolatiebedrijven maar bent u nog niet van plan om de isolatie direct uit te laten voeren? Dat kan bijvoorbeeld als u gaat verhuizen maar nog geen sleutel heeft, of als u op dit moment nog niet het geld hebt maar wel benieuwd bent hoeveel u zou moeten sparen. Dit is geen enkel probleem. De offertes zijn volledig vrijblijvend.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“Een paar weken geleden was ik op zoek naar een isolatiebedrijf omdat ik mijn vloer graag wilde laten isoleren. Uit de offertes koos ik een isolatiebedrijf met de beste aanbevelingen. De klusmannen konden me adviseren en waren al snel klaar.”
J. Scheurs
“Ik zat al langer te twijfelen of ik mijn spouwmuur wilde laten isoleren. Ik vroeg meerdere offertes aan en de prijzen vielen me alles mee. Ik koos voor het bedrijf dat volgens mij de beste kwaliteit kon leveren voor de beste prijs. Binnen een dag hadden zij mijn spouwmuur geïsoleerd.”
S. Dekkers

Als bedrijf aansluiten bij ons netwerk?

Kijk op de bedrijven aanmelden pagina en ontdek de voordelen.